Jogi Nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A Szakértőnet.hu Kft. (a továbbiakban: "SzakértőNet") által működtetett, www.szakertonet.hu domain címen elérhető elektronikus beszerzési rendszer (a továbbiakban: honlapok) látogatói részére!

Valamennyi, bármely fenti honlapon fellelhető tartalom, kapcsolódó megjelölés, program, adat (a továbbiakban: együttesen: Tartalom) a Szakértőnet szellemi tulajdona, illetve rendelkezik a jogtulajdonos hozzájárulásával ezen tartalmak közlésére.

A SzakértőNet által működtetett honlapon lévő valamennyi Tartalom, beleértve a honlap felépítésének és működésének alapját képező know-howt, jogi védelem alatt áll, a tartalom látogatói, a SzakértőNet Felhasználói a honlap tartalmát kizárólag a SzakértőNet előzetes írásbeli hozzájárulása alapján használhatják fel.

E fenti előírások alól kivételt képeznek a SzakértőNet Felhasználó által közzétett tartalmak (pl. a szakértők által közzétett tartalmak), melyekre vonatkozóan felhasználásra hozzájárulást az adott Felhasználó adhat. A Felhasználó által közzétett tartalomért az adott Felhasználó felel.

A SzakértőNet által működtetett honlapra/ aloldalaira mutató linkeket a SzakértőNet előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül el lehet helyezni. A linkelés csak a teljes oldalra vonatkozhat.

Nem engedélyezett linket úgy elhelyezni, amely azt a látszatot kelti, hogy a SzakértőNet honlapja, vagy annak louis vuitton bolsos imitacion tartalma más honlap közvetlen, vagy közvetett tartalmára utalna, annak részeként jelenne meg.

 


 

Jelen dokumentum a Jogi nyilatkozat 2012. december 1. napjától hatályos verziója.

Szakértőnet.hu Kft. ˆ
 

Minden jog fenntartva!